Kocaeli Derince Er Meydanı çalışmaları devam ediyor!
İnşa çalışmaları devam eden Er Meydanı projesinin tamamlanmasıyla birlikte İshakçılar, ata sporumuzun en önemli merkezleri arasındaki yerini alacak.

Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi
Derince’nin köy statüleri sona eren 7 yeni mahallesinin merkezi olan İshakçılar’a bu dönem birbirinden değerli projeler kazandırılıyor. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un özel önem verdiği İshakçılar bölgesinde planlanan iki proje tamamlandı, üçüncüsünde ise çalışmalar devam ediyor. Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar mahallelerinin merkezi konumundaki İshakçılar’a ilk olarak Kültür Merkezi inşa edildi. 300 kişilik düğün salonu, bilgi evleri ve sosyal donatılarıyla hizmete başlayan Kültür Merkezi ile bölge sakinleri çok önemli bir komplekse kavuşmuş oldu. İshakçılar halkının talepleri doğrultusunda hazırlanan ikinci proje ise Spor Kompleksi oldu.

Türkiye’ye örnek olacak proje
Gençlerin ve sağlıklı yaşam için spor yapmak isteyen vatandaşların vazgeçilmez noktalarından biri olan Spor Kompleksi ile artık bölge sakinleri burada turnuvalar düzenleyerek, birlik ve beraberliklerini pekiştiriyor. Başkan Bulut’un İshakçılar’a kazandırmayı taahhüt ettiği üçüncü proje olan Er Meydanı’nda ise inşa çalışmaları devam ediyor. Bin 570 m2’lik alan üzerine yapılan Er Meydanı, 3 bin 368 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak. Görselliği ve yapısal özellikleriyle adından söz ettirecek olan Er Meydanı’nın tamamlanmasıyla birlikte Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri, Türkiye’nin en önemli organizasyonları arasındaki yerini alacak.

Derince Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181