Kocaeli Gölcük Sanayi Sitesi ihalesi 14 Kasım'da!
Gölcük Meclis toplantısında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçede kurulacak olan yeni sanayi sitesi için ihalenin 14 Kasım'da yapılacağını duyurdu. Ellibeş, yıl sonunda ilk kazmanın vurulacağını, çalışmanın 20 ayda tamamlanacağını söyledi.

Gölcük Belediyesi Meclisi, kasım ayı toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Belediye başkanı Mehmet Ellibeş'in başkanlığında yapılan toplantıda; gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ele alınan en önemli gündem maddelerinden birinde yeni yapılacak Gölcük Sanayi Sitesi'ndeki işyerlerinin trampa, satış, sınırlı hak tesisi işlemleri ve muhtelif yerlerdeki sanayi tesislerinin yeni sitede toplanması kararı kabul edildi.

SİTE İHALESİ 14 KASIM'DA!
İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki bazı ada ve parsellerle ilgili imar planı teklifi de İmar Komisyonu'na havale edildi. Toplantıda konuşan belediye başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşümbaşlama sürecine girdiğini dile getirdi. Yeni Sanayi Sitesi projesinin sanayi esnafına avantajlar sağlayacağını da kaydeden Ellibeş, bu projenin 14 Kasım'da ihaleye çıkartılacağını, yıl sonunda ise ilk kazmanın vurulmasını beklediklerini sonra. Çalışmanın 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181