Kocaeli Outlet Köprüsü Bayram'a kadar araç trafiğine açılacak!
Ömer Türkçakal Bulvarı (eski Gölcük yolu) üzerinde devam eden, 41 Burda AVM'nin sahibi Esas Holding tarafından yaptırılan Outlet Center bölgesindeki köprülü kavşak inşaatının en önemli bölümü olan köprünün, Kurban Bayramı'na kadar araç trafiğine açılması bekleniyor.

İŞİN TAMAMI KASIM'DA
Esas Holding adına kavşak inşaatını yürüten Haldız İnşaat'm ekipleri, tamamlanan köprü üzerinde asfalt çalışmasına başladı. Büyük olasılıkla yol üzerindeki köprü bayram öncesi açılacak ve bölgede trafik akışı rahatlayacak. Projenin Outlet Center. 41 Burda AVM girişleri ile Sanayi Sitesi girişiyle ilgili bölümleri, yan yolları ile kasım ayı başında tamamen bitmesi hedefleniyor. Outlet Center kavşağmdaki iş tamamen bittikten sonra Gölcük yolu üzerindeki diğer köprülerin ve Adalet Köprüsü'nün (Carrefour köprüsü) genişletilmesine yönelik çalışmalar başlatılacak.

Özgür Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181