Kocaeli Seyir Tepesi ihalesi yapıldı!
Bekirdere Mahallesi'ndeki seyir tepesinin ihalesi yapıldı. Çakmak Sokak ile Tavşantepe Caddesi arasındaki alana yapılacak seyir tepesi ve büfe ihalesine 2 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 127 bin TL olan ihaleye katılan Mustafa Akgüneş İnşaat 95 bin 500 TL, Borda İnşaat firması da 111 bin TL teklif verdi. Komisyon teklifleri değerlendirip önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmayı açıklayacak.

Seyir terası ve büfe, İzmit Körfez manzaralı olacak. 240 metrekarelik seyir terasının bulunduğu alanda 30 metrekarelik kapalı büfe de yer alacak. İşin yapım süresinin 100 gün olduğu bildirildi. Seyir terası ve büfe, İzmit Körfez manzaralı olacak. 240 metrekarelik seyir terasının bulunduğu alanda 30 metrekarelik kapalı büfe de yer alacak. 

Demokrat Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181