Başkan Dr. Nevzat Doğan, Deprem Müzesi’nde incelemelerde bulundu!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, vizyon projelerinden olan ve 17 Ağustos da hizmete girmesi planlanan Deprem Dokümantasyon ve Eğitim Merkezi’nin son durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı. Başkan Doğan’ın Deprem Müzesi inşaatındaki incelemelerine İzmit Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan  Bosna Hersek  Travnik Belediye Başkanı Admir Hadziemric de katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Yeğnidemir ile Güray Oruç’un da yer aldığı incelemelerle ilgili bilgi veren Doğan “ Deprem Müzesini 17 Ağustos 1999 Kocaeli depreminin 18. yıldönümünde açmak istiyoruz.

TÜRKİYE’DE İLK
Türkiye’de bir ilk, dünyada da belkide en iyisi olacak olan bir projemiz hızla ilerliyor. İnşaat tamamlandı montaj aşamasındayız. Depremler doğa olaylarıdır, dünya var olduğu sürece depremler de olacak ama depremlerin etkisini azaltmak da insanın elindedir. Bunun başında eğitim geliyor. Bu nedenle bizde bu merkezi hazırlıyoruz. Deprem konusunda ne kadar bilgili, bilinçli ve hazırlıklı olursak, depremden fazla korkmamıza gerek kalmaz. Ülkemizin deprem kuşağında olduğu gerçeğini hiç aklımızdan çıkarmayalım. Deprem Müzemiz, sadece şehrimize değil Türkiye ve dünyaya hizmet eden bir yer olacak” dedi.
 
FOTO1: İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  Cephanelik bölgesinde inşaatı devam eden Deprem Müzesi’nde incelemelerde bulundu.
FOTO2: Başkan Doğan’ın Deprem Müzesi inşaatındaki incelemelerine İzmit Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan  Bosna Hersek  Travnik Belediye Başkanı Admir Hadziemric de katıldı.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181