Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor!
Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Gölcük İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıntaş´a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti.

Gölcük İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, birlikte Sivritepe Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar. 2 ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi'nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin 2018 yılının sonunda bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacak. Çalışmaları yerinde görmek amacıyla Gölcük İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş inşaat alanında incelemelerde bulundular. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği inşaat çalışmaları en kısa sürede bitirilerek hak sahiplerine teslim edilecek.

Gölcük Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181