'Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesi 2018 yıl sonunda tamamlanacak'!
Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Sivritepe Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 3 ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi'nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin 2018 yılının sonunda bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacak.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Sivritepe Kentsel Dönüşüm alanında yaptığı açıklamada “Gölcükteki kentsel dönüşüm hızla devam etmekte. Denizevler kentsel dönüşüm projesinin kapsamında yapılmakta olan 541 konutun yer aldığı inşaatımız hızla devam etmekte. Sayın Başbakanımızın iştirakıyla temelini attığımız günden sonra yüklenici firmanın hızlı çalışmasıyla inşaatımızın önemli ölçüde ilerlediğini görmekteyiz. İnşallah 2018 yıl sonu itibariyle bu 541 konutlu projenin bitirilmesini hedefliyoruz. Depremin üzerinden geçen 19 yıla yakın bir süre sonunda Denizevler bölgesinde afete maruz kalan insanlarımızın daha sağlıklı daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlarına kavuşmuş olacaklar. Bu çerçevede kentsel dönüşüm çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ediyor ve bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181