Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor!
3 Nisan pazartesi günü, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın katılımlarıyla temeli atılan, Gölcük Belediyesi'nin en prestijli Projesi olan ve Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yer alan, Yeni Sanayi Sitesi inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden, toplam 418 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin temel atma töreninden bu yana kısa bir süre geçmesine rağmen dükkanlar şekillenmeye başladı.

Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, 14 Kasım 2016’da yapılan ihalenin ardından, ihaleyi kazanan firmaya,  2 Ocak 2017 tarihinde yer teslimi yapılmıştı. Sanayi İnşaatının 18 ayda bitirilmesi hedefleniyor. Yüklenici firmadan 23 Nisan’da bitirilmesi sözü alınan Yeni Sanayi Sitesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bu bölgeye muhtelif büyüklüklerde, 418 adet dükkan yapılacak. Ayrıca, cami, yeşil alan ve otopark gibi alanlarda proje içinde yer alacak. 

Yeni Sanayi Sitesi çalışmalarını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada “Gölcük Belediyesi olarak bu önemli projede sorumluluğu üstlendik. Bizler esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına taşın altına elimizi koyduk. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu bu işi amaç edindik ve bu iş de başarıyla yürütülüyor. Mücadelemizi her daim sürdürdük ve sonuna kadar da sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve hedeflenen süre içerisinde de bu projenin hayata geçirilmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181