Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin yüzde 70'i bitmiş durumda!
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşaatı hızla devam eden Yeni Sanayi sitesini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde takip edip, yetkililerden bilgiler aldı.

İnşaatın %70’i Bitmiş Durumda
Yeni Sanayi Sitesi çalışmalarını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada “Gölcük’te Kentsel Dönüşüm başlamış durumda ve ilk projemiz Sanayi Dönüşümüydü. Rezerv alan olarak belirlediğimiz Hisareyn Karaköprü Mahallesi sınırları içerisindeki 105 bin metrekarelik bir alanda 418 adet sanayi dükkanın olacağı bir inşaat. Temelini atalı daha 1 yıl olmadı ama inşaatının %70’i bitmiş durumda. Mevcut iklim şartlarının olumsuzluğuna rağmen inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu yılın Haziran ayında dükkanlarımızı sanayi esnafına teslim edeceğiz. O tarihten sonra da Gölcük’te sanayinin kalbi Yeni Sanayi Bölgemizde atacak.
 
Esnafımıza Yönelik Önemli Bir Hizmet
Gölcük Belediyesi olarak bu önemli projede sorumluluğu üstlendik. Bizler esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına taşın altına elimizi koyduk. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu bu işi amaç edindik ve bu iş de başarıyla yürütülüyor. Mücadelemizi her daim sürdürdük ve sonuna kadar da sürdürmeye devam edeceğiz. Sanayi çarşımızın tüm sanayi esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181