Gölcük Yeni Sanayi Sitesi satış ihalesi 23 Ocak'da yapılacak!
Gölcük Belediyesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü sanayi sitesi kentsel dönüşümünde Hisareyn rezerv alanında yapılmakta olan dükkanlar Bakanlık SPK uzmanlarının belirlediği bedeller üzerinden 23 Ocak Salı günü ihale ile satılıyor.

İhale 23 Ocak Salı günü saat:15.00’da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak olup, dükkan satın almak isteyenlerin bu tarihten önce Belediye Kentsel Dönüşüm Bürosuna müracaat ederek şartname almaları, ihale evraklarını hazırlamaları ve 23 Ocak Salı günü en geç saat:12.00’a kadar dosyalarını Belediye Hizmet Binasında bulunan Kentsel Dönüşüm Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Bilgi almak isteyenler için irtibat Tel: 0262 414 45 85 Dahili: 280-285

İhale yatırımcı, sanayici, esnaf herkese açık olup , satış bedelinin %70 ‘i peşin %30’u da dükkan tesliminde alınacaktır.

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181