İzmit'te kentsel dönüşüme vatandaş desteği!
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezisine Cedit'te devam etti.Doğan'a mahalle gezisinde Belediye Meclis üyesi Güzin Taştekin, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri eşlik etti. Başkan Doğan, Cedit Mahallesi'nde cadde ve sokakları tek tek gezip, esnafları da ziyaret ederek hayırlı kazançlar dileğinde bulundu. Mahalle gezilerinin hizmetlerin verimliliği bakımından çok önemli olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Cedit Mahallesi çarpık yapılaşmanın en yoğun olduğu yerlerden biridir. Dar yolların çok ve hareket kabiliyetinin az olduğu bu mahallemizde kentsel dönüşüm çalışması başlattık.

VATANDAŞIN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİ
Dereboğazı bölgesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında vatandaşlarla sık sık görüş alış verişinde bulunuyoruz. Vatandaşların istek ve arzuları doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüreceğiz. İnceleme gezimiz sırasında mahallemizin üs bölümlerinde ki vatandaşlarımız da kentsel dönüşüm istediklerini söylediler. Bu, vatandaşın olayın bilincinde olduğunu ve özellikle kentteki değişimi arzu ettiğini göstermektedir. Vatandaşın bu bilinci bizler için sevindirici bir durumdur. Bizler hizmet için varız" şeklinde konuştu. 

Demokrat Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181