Kocaeli İzmit'te Cedit kentsel dönüşüm projesi alanı incelendi!
Bakanlar Kurulu kararınca riskli bölge ilan edilerek kentsel dönüşüm çalışması yapılacak Cedit Mahalle’sinde incelemelerde bulunuldu.

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden teknik bir ekip ile Ankara’dan gelen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi yetkilileri, Cedit Mahallesi’ne giderek kentsel dönüşüm yerlerini incelediler. Özellikle bir süre önce İzmit Belediyesi tarafından zemin etüt çalışmasının yapıldığı alanlardaki incelemelerin yakında bölgede başlayacak çalışmalara ışık tutacağı kaydedildi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve yakından takip ettiği Cedit’teki kentsel dönüşüm çalışması 126.221 metrekarelik alanda yapılacak. Çalışama ile bölgede çok daha modern ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturulması hedefleniyor.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181