ERG Group Twinkle Life projesinin tanıtımını yaptı!
2002 yılından itibaren inşaat sektöründe başarıları ile ilerleyen ERG Group, 'Twinkle Life' adlı yeni konut projesinin tanıtımı için Kullar Mahallesi'nde bulunan satış ofisinde basın açıklaması düzenledi. Yalçın Ergen Mimarlık Atölyesi ile sektöre giriş yapan ERG Group, 4 blok 48 daireden oluşan konut projesinde vatandaşlara konforlu ve lüks bir ortam vaat ediyor. Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan inşaat çalışmaları 2018 yılının son aylarında tamamlanacak.

270 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Yeni projede daire fiyatları 270 bin TL ile 569 bin TL arasında değişecek. 2 + 1 daireler 319 bin TL, 3 + 1 daireler 449 bin TL, 200 metrekare dubleks 499 bin TL, 220 metrekare 549 bin TL, 230 metrekare dubleks daireler ise 569 bin TL olacak. ERG Group'un kurucusu Yalçın Ergen, yeni projelerine ilişkin yaptığı konuşmasında kadrolarının tamamının yoğunluğunu tasarımcılardan oluşturdukların ifade ederek, "Şu anda teknik kadromuz 10 mimar- iç mimar ve 3 mühendis arkadaşımızdan oluşuyor" dedi.

"YAŞAMA KATMAK İSTEDİĞİMİZ BİR IŞILTI"
2014 yılı şirket içi yaptıkları değerlendirmeler sonrasında diğer işlere ilave olarak konut sektörüne girmeye karar verdiklerini belirten Ergen, "Sektöre girme kararımız sonrası hedeflerimizi yansıtacak, sadece kısa değil uzun vadede de devamlılığı olacak, ulusal anlamda da büyüyebileceğine inandığımız bir marka arayışına girdik. İnsanların yaşamına katmak istediğimiz şeyin mutluluk, konfor ve gereksiz şatafattan uzak bir ışıltı olduğuna karar verdik. Yaşamın her alanında olduğu gibi aslında tüm amacımız, 'çocuklar kadar mutlu olabilmek ve oldurabilmek dedik" ifadelerini kullandı.

KONUT MARKAMIZ "TWİNKLE"
"Eğer ki biz, mutlu ve sağlıklı bir çevrede hayatımızı devam ettirebiliyorsak yaşam enerjimiz doruklara çıkmış demektir" diyen Ergen, "Twinkle, çocukluk anılarımızdaki bir çizgi filmdi ve bu film ışıldayan bir yıldızın hikayesini anlatmaktaydı. Biz de tasarımlarımızla çocukluğumuzdaki yıldız gibi parlamayı, hangi yaşta olursak olalım çocuklar gibi mutlu ve huzurlu yaşamlar yaratmayı, istedik ve ingilizce ışıltı anlamına gelen 'Twinkle'ı konut markamız olarak tescilledik" şeklinde konuştu.

"ARKADAŞLARINIZLA KOMŞU OLUN"
Mekansal büyüklüğün metrekare ile ölçülmesinden öteye geçmek istediklerini belirten Yalçın Ergen, şöyle devam etti: "Yüksek tavanlar ile mekanın hacimsel büyüklüğünün yaşama katacağı zenginliği öngören bir tasarım ile minimum 3.10 metre tavan yüksekliği yaptık. Yaşadığınız yer, yapı kalitesi olarak ne kadar üst düzey olsa da bir süre sonra aranılan şeyin iyi bir komşuya sahip olma hissiyatı olduğunu bilerek, insanları sevdikleriyle, dostlarıyla, akrabalarıyla bir arada yaşamaya yönlendirmeye çalıştık. Atalarımızın söylediği üzere, 'ev alma komşu al' düşüncesinden yola çıkarak, Twinkle Life projemizde konut sahibi olmak isteyen kişilerin arkadaşlarıyla komşu olmalarını teşvik edici bir fiyat politikası belirledik.

"DAHA GENİŞ ALANLAR SUNDUK"
Giriş katta yer alan dairelerimizin 16 adet 3 + 1, 4 adet 2 + 1 teraslarının önünde bulunan 35 metrekare'den 170 metrekareye değişen büyüklüklerdeki bahçelerinin kullanım hakkını o dairede oturan kişinin şahsi kullanımına bıraktık. Kuruluşumuzdan itibaren yapmış olduğumuz üst düzey dekorasyon işlerinin verdiği tecrübe, birikim ve bölgemizin en büyük mimar- iç mimar kadrosu ile farklılık yaratmayı hedefledik. Diğer projelerde çoklukla gördüğümüz ufak metrekareler içinde çoklu mekanlar yerine, kullanım konforu sağlayan daha geniş alanlar sunduk.

SİTE VE DAİRE ÖZELLİKLERİ
Hayalleri, sosyal yaklaşımı ve özgün mimarisi ile gerçekleştirmeyi hedefleyen Twinkle Life, Şirketi'ne ait Kullar/ Başiskele bölgesinde (İzmit merkeze 10 dakika uzaklıkta) 9 bin 309 metrekare arazi üzerinde; zemin kat, l.kat ve çatı arası imar hakkı ile 4 blok, 48 adet bağımsız bölüm ve sosyal tesis alanlarından oluşmaktadır. Zemin kat daireleri (158,90 mZ) 3 + 1 ve (118,09 mZ) 2 + 1 olarak tasarlanmış olup, zeminde toplam 16 adet 3 +1 ve 4 adet 2 + 1 daire bulunmaktadır. l.Kat ve çatı arası kullanımı dublex daireler şeklinde tasarlanmış olup (200,70 m2) 8 adet 3 + 1, (220,80 mZ) 16 adet 4 + 1 ve (231,70 m2) 4 adet 4 + 1 olmak üzere toplam 28 adettir.

"ÖNCE TAPU, SONRA SATIŞ"
Henüz reklam ve tanıtım faaliyetleri başlamadan yakın çevremize sunduğumuz ve ön talepler aldığımız bu projemizde, müşterilerimize olan sorumluluk gereğince kat irtifakı tapuları oluşturulmadan satış yapmamayı kararlaştırdık. Eylül ayı içerisinde tapuların alınmasını takiben satışlarımız başlayacak olup, ön taleplere özel sınırlı sayıda dairelerimiz için yüzde 15'e varan indirimlerimiz olacaktır. Projemizde indirimli konut fiyatlarımız 270 bin TL ile 569 bin TL arasında değişmektedir. 2018 yılı içerisinde tamamlamayı planladığımız projemizle ilgili detaylı bilgiyi Kullar Mahallesi Yaylacık Mevkii Yeliz Sokak adresindeki satış ofisimizden ya dawvwv.twinkle.com.tr adresinden edinebilirsiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181