İzmit Gültepe konut projesinde ruhsat işlemleri tamamlandı!
Belediyenin 48 dönümlük eski şantiye alanına yapılacak konut ve işyerleriyle ilgili ruhsat işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte bölgede yoğun bir çalışma başlatıldı.

KAT KARŞILIĞI
Projenin son durumu hakkında bilgi veren İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ednan Pala, “ belediyemizce TOKİ’den satın alınarak değerlendirilen alanda İzmit’in en büyük konut projesi gerçekleştirilecek. Yapılan ihale sonucunda bölgeye Bektaş firmasınca yaklaşık 25 adet bloktan oluşan  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark yapılacak.

PROJENİN HE RAŞAMASI BELEDİYE KONTROLÜNDE
Projede binadan daha fazla yeşil alana ve sosyal yaşam alanlarına yer ayrıldı. Her binanın altında kendi otoparkı bulunacak, böylelikle otopark sorunu olmayacak. Kat karşılığı yapılan konutların yüzde 26’sı belediyemizin olacaktır. Ruhsat işlemleri tamamlanan bölgede halen hafriyat, satış ofis yapımı ve örnek daire çalışması devam etmektedir. Projenin her aşaması belediyemiz kontrolündedir” dedi.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181