İzmit Gültepe Konutları'nın lansmanı 24 Eylül'de!
İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen İzmit Gültepe Konutları'nın lansmanı 24 Eylül 2017 saat 10:00'da yapılacak. İzmit Gültepe Konutları lansmanının yapılacağı yerin açık adresi; Fatih Mahallesi Şantiye Sokak No:12

İzmit Belediyesi'nin TOKİ’den satın aldığı 48 dönümlük alana yapılacak olan İzmit Gültepe Konutları projesi 443 adet konuttan oluşacak. Kat karşılığı yapılacak İzmit Gültepe Konutları projesinin 18 bin metrekarelik bölümü konut, 30 bin metrekaresi de yeşil alandan meydana gelecek.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer alacağı İzmit Gültepe Konutları projesinde 19 işyeri, havuz, sağlık, kafeterya, restoran, market bulunan bir sosyal tesis bulunacak. Konutların yüzde 26'sının belediyenin olacağı Vadi İzmit projesinde binadan daha fazla yeşil alana ve sosyal yaşam alanlarına yer verildi. Binaların en fazla 6 kattan meydana geleceği İzmit Gültepe Konutları projesi katlı binanın dışında müstakil evlerde yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181