Kocaeli Derince Çınarlıkent Konutları'nda 3. etap teslimleri başladı!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.
 
KISA SÜREDE TAMAMLANDI
Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş tarafından Derince’nin Çınarlı mahallesinde inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent Konutları 3. Etap projesinin satışına 9 Ocak 2017 Pazartesi günü başlanmıştı. Kısa sürede tamamlanan konutlarda teslimlere başlandı. 4 blok,166 daire ve 3 işyerinin bulunduğu konutlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.
 
KALİTELİ BİR YAŞAM VADEDİYOR
Aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Derince Çınarlıkent Konutları’nda sosyal konut projesinin yanında malzeme kalitesi de dikkat çekiyor.
 
SON KALAN DAİRELER İÇİN
Satışta kalan son daireler ile ilgili bilgi alabilmek ya da bu güzide sitede ev sahibi olabilmek için Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr den ya da 324 50 00 Alo Konut hattından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Derince Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181