Kocaeli İzmit Gültepe konut projesinin temeli 16 Eylül'de atılıyor!
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleri sonucu Gültepe bölgesinde yapılacak en büyük konut projesinin temeli 16 Eylül Cumartesi günü saat 12.00'de atılacak.

Belediyenin Gültepe Şantiye alanına kat karşılığı yapılacak 443 konutun temel atma töreninin Cumartesi günü saat 12.00'de gerçekleştirebileceği açıklandı. Vadi İzmit adı verilen  projenin İzmit’teki en büyük konut projesi olduğu kaydedildi.
 
KONUTLARIN YÜZDE 26’SI BELEDİYENİN 
Kat karşılığı yapılacak proje ile bölgeye 443 konut, 19 işyeri, havuz, sağlık, kafeterya, restoran, market bulunan bir sosyal tesis yapılacak. 48 dönümün 18 bin metrekarelik bölümü konut, 30 bin metrekaresi de yeşil alandan oluşuyor. Projede binadan daha fazla yeşil alana ve sosyal yaşam alanlarına yer ayrıldı. Her binanın altında kendi otoparkı bulunacak, böylelikle otopark sorunu olmayacak. Projede içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 4+1 daireler var. Binalar en fazla 6 kattan oluşacak. Katlı binanın dışında müstakil evlerde bulunacak. 

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181