Kocaeli Tuana Evleri 3. Etap'da çalışmalar devam ediyor!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut Tuana Evleri 3.Etap Evleri’nin yapımını sürdürüyor. Tuana Evleri’yle İzmit’e yeni ve farklı bir proje kazandırıldı. Şehir merkezine yakınlığı ve deniz manzarasıyla Tuana Evleri farklı bir yaşam sunuyor.  Tuana Evleri 3. Etabında lansmana özel fiyat ve indirimler uygulanıyor. Uygulanan kampanyaya istinaden sınırlı sayıdaki dairelerde yüzde yirmiye varan indirim yapılıyor.
 
DENİZ MANZARALI, ÖZGÜN MİMARİ
Tuana Evleri 3.Etap, panoramik deniz manzarası, lüks bir hayatın yanında geniş sosyal olanakları ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje kapsamında 6 blok bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 4+1 olmak üzere 113,67 metrekare ve 240,67 metrekare arası değişen 12 farklı tip daire seçeneği yer alıyor. Projenin satışı istenilen dairenin seçilebildiği nokta satış yöntemi ile yapılıyor.
 
ZENGİN DONATI ALANLARI
Site yaşamının tüm avantajlarını sunan Tuana Evleri 3.Etap projesi, ortak alanları ile hayata değer katacak. Proje içinde sosyal tesis, basketbol sahası, tenis kortu, açık hava fitness alanları, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, kesintisiz yürüyüş yolu, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna,  dinlenme alanları ve 523 adet araç kapasiteli kapalı otopark yer alıyor. Tuana Evleri 3.Etap projesi için, Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr den ya da 0262 324 50 00 Alo Konut hattından detaylı bilgi alınabilir.

Derince Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181