Pekdemir İnşaat'tan yeni proje; Semt Kocaeli
34 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Semt Kocaeli projesi Pekdemir İnşaat imzası ile yükselecek.

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi 280 konuttan oluşuyor. 6 katlı 15 blok olarak hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi CM Mimarlık tarafından tasarlanıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Semt Kocaeli'nde dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.

Pekdemir İnşaat'ın yarım yüzyıllık meşe ağaçlarını korumaya alacak biçimde tasarladığı Semt Kocaeli projesinde restoran, market, gençler için aktivite merkezi, fitness salonu, çocuk kulübü, basketbol sahası, her yaş grubuna uygun olarak hazırlanmış açık çocuk oyun bahçeleri, semt meydanı, açık-kapalı otopark alanları(Her eve özel araç park yeri), misafir otopark alanları, yönetim binası, korunmuş yeşil alan ve ağaçlar bulunuyor.

Semt Kocaeli nerede? Tıklayınız.

Semt Kocaeli teslim tarihi? Tıklayınız.

Semt Kocaeli fiyat listesi? Tıklayınız.

Semt Kocaeli iletişim!
Adres: Kandıra Yolu üzeri, Çayırköy Merkez Mevkii, No:149 İzmit / Kocaeli
Telefon: 0262 372 70 00
Web: www.semtkocaeli.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181