Semt Kocaeli'de satışlar cazip ödeme koşullarıyla sürüyor!

Semt Kocaeli'de, toplam 280 dairenin yer aldığı 15 bloktan bazılarında, günde aralıksız 18-20 saate ulaşan çalışma hızıyla, 4 ay gibi inanılması güç bir sürede, kaba inşaat tamamlanma aşamasına gelirken, diğer bloklar da büyük bir hızla ilerliyor. Projede, Nisan ayındaki lansmanla başlayan daire satışları, fırsatı kaçırmak istemeyenler için, cazip ödeme koşullarıyla sürüyor.

73 YILLIK PAKDEMİR GELENEĞİ 
Pekdemir İnşaat'ın inşaatım ve satışını sürdürdüğü, toplam 280 daireden oluşan Semt Kocaeli Projesi, konutta lüks anlayışını farkhlaştıran yalın ve prestijli tarzıyla, şimdiden ufukta göründü. Pekdemir İnşaat'ın, kurumsal proje yönetim becerisi ve deneyimli uzman teknik ekibi sayesinde, inşaatın rekor hızda ilerlediği projede, 6 katlı bloklardan bazılarında çatı kapama aşamasına gelindi. Diğer blokların da, farklı kat seviyelerinde kaba inşaatı ortaya çıkmaya başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "Gününde teslim" ilkesinin, 73 yıllık köklü Pekdemir geleneğinin temelindeki "dürüstlük, güven ve kalite" değerlerinin en önemli yansımalarından biri olduğunu vurguladı.

0 FAİZ OLANAĞI
Semt Kocaeli'den daire satın alanlara, 30 ve 36 ay vadede, sıfır faiz fırsatı başlatan Pekdemir inşaat, banka kredili satışlarda da, müşterilerine piyasanın altında faiz oram avantajı sağlıyor. Pekdemir İnşaat banka kredili satışlarda, faiz avantajına ek olarak peşinatı 10 ay taksitlendiriyor ve müşterilerinin toplu bir ödeme yapmadan da, Semt Kocaeli'den lüks bir daire sahibi olabilmelerine olanak tanıyor.

BAHÇE DUBLEKSİ SEÇENEKLERİ
Semt Kocaeli Projesi Ulusal Mimarlık Ödülü sahibi Mimar Cem Sorguç'un imzasını taşıyan özgün mimari tasarımda öne çıkıyor. Pekdemir İnşaat tarafından, inşaatı 22 ayda tamamlanarak, dairelerin 2019 yılı Mart ayından itibaren teslim edileceği açıklanan Semt Kocaeli Projesi, şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan'a 4 dakika mesafedeki Çayırköy'de yer alıyor. Proje, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusu ile Kocaeli'nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece a 1,5-2 km uzaklıktaki, çok cazip bir lokasyona sahip bulunuyor.

Hürriyet Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181