Torunoğlu'ndan Kocaeli projesi; Royal Garden Deluxe
Eşsiz doğasıyla Royal Garden Deluxe, konforlu ve şık bir yaşamı müşterilerine sunuyor. "İzmit'teki en temiz hava şehire 5 dakika" söylemiyle iddialı ve samimi olduklarını ifade eden Fuat Torunoğulları, kalitenin kendileri için en önemli unsur olduğunu belirtti. Torunoğulları, şöyle devam etti:

'VİZYONDAN ŞAŞMIYORUZ'
"İlk hedefimiz. Sayın Ali Kavan ile birlikte marjinal bir yapı oluşturmaktı. Sonrasında tabii ki konforlu yaşam, kalite ve 1'inci etaptaki müşteri memnuniyeti derken 2'nci etap neredeyse kendi kendini inşa etmiş oldu. Sanıyorum ilk sınavı geçtik. Gelen tüm misafirlerimiz, şehire bu kadar yakın keyifli bir mekân gördüklerinde şaşkınlıklarını gizlemiyor. Vizyon ve misyonumuzdan şaşmadan yolumuza devam ediyoruz. Farkımız uzun yıllara dayanan güvenilirliğimiz; kalite odaklı çalışma anlayışımız, doğaya ve çevreye saygımız ve kurumsal yapımız. Torunoğlu İnşaat A.Ş. ve Ali Kavan İnşaat projelerinin en önemli ortak özelliği, en ince ayrıntısına kadar üst düzey kalite standartlarına sahip olması, bu sadece görünüm itibarıyla değil, malzeme ve uygulama kalitesi olarak da benzersiz olması." 

Milliyet Doğu Marmara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181