Kocaeli Kandıra TOKİ konutlarında sona gelindi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Kandıra Belediyesi tarafından Orhan Mahallesi hindi çiftliği bölgesinde yapılacak olan 206 konutta sona yaklaşıldı.

Kandıra'nın gelişerek ilerleyişine önderlik yapan Kandıra Belediye Başkam Ünal Köken, TOKİ konusunda yaptığı başarılı girişimlerle vatandaşların ev sahibi olmasını sağlıyor. Eylül ayında yapılan hak sahipleri kuralarının ardından hızlanan projede evlerin bitmek üzere olduğunu belirten yetkililer, Kandıra'da yüzlerin gülmesi için çalışmaların dört koldan sürdüğünü vurguladı. Mahalle konseptinde projelendirilen yerleşim planında konutların bölgenin yöresel mimari dokusuna örnek alınarak yapıldığını, tasarımının pencerelerin boyutları, kat silmeleri, zemin kata kadar bölgeye has taş kaplaması gibi yöresel mimari unsurlar örnek alınarak gerçekleştirildiğini belirten Başkan Kökene hemşehrileri başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Bizim Yaka Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
[email protected] 6 yıl önce

206 konut nezaman teslimatı görene bilirmiyim

banner182

banner181