TOKİ'den Kandıra'ya 272 konut!
Hükümet'in halka vaatleri doğrultusunda TOKİ'nin ev sahibi olmayan emeldüer için Kandıra'da yaptıracağını açıkladığı 272 adet (2+1) tipi konut için dün itibariyle başvuru sayısının 637'ye ulaştığı açıklandı. Kandıra Belediye Başkan Ünal Köken konuyla ilgili açıklamasında ev sahibi olmayan emekliler için aylık 250 TL'den başlayan taksitler ve 240 ay vade ile yapılacak.

Emekli Konutlan için son başvuru tarihinin 31 Mart olduğunu hatırlattı. Köken, 272 konutluk sitenin Kandıra'da çok özel bir yaşam alanı haline getirileceğini de belirtti. Emekli evleri için başvurular tamamlandıktan sonra, 272 konutu satın alma hakkını kazananlar kura ile belirlenecek .

Söz konusu proje ile ilgilenenler başvuru ile ilgili ayrıntılı bilgiyi (www.toki.gov.tr) sitesinden, TOKİ'nin (444 86 54) numaralı telefonundan ve Kandıra Belediyesi Beyaz Masa biriminden alabiliyorlar.

Marmara Gebze Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181