TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 118 konut bu gün kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kocaeli Dilovası Toplu Uygulaması kapsamında inşa edilen 6 adet standart ve 112 adet alt gelir grubu konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuru tarihleri ne zaman?
18 Ekim 2017
tarihinde başlayacak olan TOKİ Kocaeli Dilovası başvuru tarihi 29 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek. TOKİ Kocaeli Dilovası başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Dilovası Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
a. T.C. vatandaşı olması,
b. Kocaeli İl sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Kocaeli ili nüfusuna kayıtlı olması,
c. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
d. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bit konutun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç),
e. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
f. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)
g. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuru sahipleri,
1. İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ve adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan Kocaeli il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge ibraz edecektir.
2. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
- Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)
- Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri, Sözleşme imzalama aşamasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Dilovası Şubesine İbraz edeceklerdir. 

TOKİ Kocaeli Dilovası standart konut satış duyurusu için tıklayınız.


TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181