Halkbank kredi faizlerini düşürdü!
Banka, konut kredilerini 1-36 ay için yüzde 0.80’e, 37-120 ay için yüzde 0.89’a, taşıt kredilerini 1-48 ay için yüzde 1.09’a, bireysel ihtiyaç kredilerini ise 1-48 ay için yüzde 1.13’e indirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen HalkbankGenel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, son dönemde Türkiye’nin topyekûn bir kalkınmaya ihtiyaç duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

“11 Ağustos’ta başlattığımız faiz indiriminde hız kesmiyoruz. Konut kredi faiz oranlarımızda yaptığımız indirimlerle sektörümüzdeki öncülüğümüzü sürdürüyoruz. Bunu diğer kredilerimize de yayarak müşterilerimize ve ihtiyaç sahiplerine kolaylık sağlıyoruz. Bu oranlarla hem müşterilerimize hem de Türkiye’ye kazandırıyoruz. Bizim en önemli görevimiz halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ülkemizin yakaladığı istikrarın devam etmesini sağlamaktır. Bununla ilgili gereken adımları atmaya devam edeceğiz.”


Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181