2017 yılında hangi firma nerede proje yapacak?
2016 yılını rekorla kapatmayı hedefleyen Türk gayrimenkul sektörü, 2017 yılında üretimde hız kesmeyecek. Önde gelen markalar konut satışlarının artarak süreceğini düşündüğü yeni yılda hangi lokasyonlarda proje yapacağını bugünden duyurmaya başladı. İşte 2017 yılının gözde lokasyonlan:

MESA: Bodrum, İstanbul Maltepe ve Kozyatağı'nda projeleri hayata geçirecek Ankara'da ise başta Eryaman olmak üzere yeni projeleri satışa sunacak. Yurtdışında da Polonya-Varşova'da devam eden projeye ek olarak üç yeni proje için de arsa inceleme çalışması yapıyor. 

NEF: Bodrum'da yeni bir proje ile İzmir, Ankara, Bursa gibi illerde projelerin detaylarını netleştirecek ABD'de yeni projelerin yanı sıra Londra Berlin, Paris gibi metropollerde projeler planlıyor.

ÖZYURTLAR: İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de yeni projeler geliştirecek.

DEKAR YAPI: Bahçeşehir'de 500 milyonluk yeni projesinin lansmanını gerçekleştirecek.

ERGUVAN İNŞAAT: Kurtköy'deki projelerini sürdürecek.

AKKUŞ GAYRİMENKUL İstanbul Beyükdüzü'ndeYakuplu ve Gürpınar projelerini açıklayacak. 

AYCAN-FERES ORTAKLIĞI: Yılın ilk yansında Kağıthane'de, Büyükdere Caddesi'ne yakın Gültepe, Çeliktepe, Sultan Selim (Sanayi) Mahallesi üçgeninde projelerini yapacak.

SATYA Tuzla ve Pendik'te iki konut projesi için çalışmalarını sürdürüyor.

AĞAOĞLU: 2017 yılında dört projeye başlayacak Çekmeköy, Bağalar, Yeniköy ve Bakırköy.

ORTADOĞU GRUP: Yeni yılda Sancaktepe, Zekerıyakoy, Eyüp, Kağıthane, Taşdelen ve Kandilli bölgelerinde yeni projelere başlayacak. 

SUR YAPI: 2017 yılında İstanbul'una farklı ilçesinde sekiz yeni projeye başlayacak; İstanbul'da Topkapı, Maltepe, Kağıthane gibi pek çok farklı noktada projeleri olan Sur Yapı, önümüzdeki günlerde Bahçekent; ve Koşuyolu projelerine başlatacak. Öte yandan İzmir'in Bayraklı ilçesinde çok geniş bir arazide karma bir projeye başlamayı planlayan şirket, bu proje için 400 milyon dolar harcayacak.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181