Aquacity Denizli nerede? İşte lokasyonu...
Sinpaş Yapı imzasıyla 210 bin metrekarelik arsa üzerinde Denizli'de konumlandırılan Aquacity Denizli projesi Eski EGS Park'ta yer alıyor.

Aquacity Denizli projesi toplam 902 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan Aquacity Denizli projesinde daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor.

Aquacity Denizli’nin etaplarından olan AquaTowers Denizli’nin en yüksek kuleleri olma özelliği ile 30 katlı iki kuleden oluşuyor. AquaTowers Denizli’de 1+1 daireler çoğunlukta bulunuyor.  

Aquacity Denizli
 projesinin içinde yer alan ve 2016’nın ikinci çeyreğinde faaliyete geçecek olan alışveriş merkezi AquaMall, dünyaca ünlü moda ve yeme-içme markalarını ilk kez Denizlilerle buluşturuyor. AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile Aquacity Denizli sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkanı sağlarken, bu alanda yüzme havuzları, fitnes center, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları da yer alıyor.

Aquacity Denizli fiyat bilgisi için tıklayınız.

Aquacity Denizli ödeme seçenekleri için tıklayınız.

Aquacity Denizli teslim tarihi için tıklayınız.




Aquacity Denizli iletişim!
Adres: Adnan Menderes Bulvarı No: 185 (Eski EGS Park) Denizli
Telefon: 444 19 74
Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181