Aquacity Denizli tanıtım ofisi!
Sinpaş Yapı imzasıyla 210 bin metrekarelik arsa üzerinde Denizli'de konumlandırılan Aquacity Denizli projesinin tanıtım adresi İzmir Asfaltı Üzeri 5. km olarak belirlendi.

Toplam 902 konuttan oluşan Aquacity Denizli projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Aquacity Denizli projesinde daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor.

Aquacity Denizli projesinde sosyal donatı alanı olarak yüzme havuzları, fitnes center, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları yer alıyor.

Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan Aquacity Denizli projesinde plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivite imkanları sağlıyor. 
Çocuklar için ahşap oyun gruplarına yer verilen Aquacity’de Denizli projesinin kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kâşifleri gibi temalı parkları bulunuyor.

Aquacity Denizli’nin etaplarından olan AquaTowers Denizli’nin en yüksek kuleleri olma özelliği ile 
30 katlı iki kuleden oluşuyor. AquaTowers Denizli’de 1+1 daireler çoğunlukta bulunuyor.  

Aquacity Denizli lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Aquacity Denizli fiyat bilgisi için tıklayınız.

Aquacity Denizli ödeme seçenekleri için tıklayınız.

Aquacity Denizli teslim tarihi için tıklayınız.

Aquacity Denizli iletişim!
Adres: Adnan Menderes Bulvarı No: 185 (Eski EGS Park) Denizli
Telefon: 444 19 74
Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181