Aşçıoğlu Midtown Selenium By Deyaar'da peşinatı düşürdü!
Deyaar Development PSJC imzasıyla hayata geçirilen Midtown Selenium By Deyaar projesinde daireler 19 bin 900 dolardan başlayan peşinat fırsatları ile Dubai'de yaşama fırsatı sunuyor.

Aşçıoğlu'nun Selenium markasını yurtdışına taşıdığı  Midtown Selenium By Deyaar projesi 80 dairelik tek bloktan oluşuyor. Türk'lere satılması hedeflenen 
Midtown By Deyaar projesi 579 dairenin bulunduğu Dania District adı verilen ikinci etabında yer alıyor. 

817 milyon dolarlık yatırım bedeli olan Midtown Selenium By Deyaar projesi toplam 510 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 2 bin 400 konuttan oluşuyor. 25 rezidans binası ve 2 dört yıldızlı oteli bulunan Midtown Selenium By Deyaar projesinin rezidans alanı doğu ve batı cephelerinde sırasıyla 13 ve 12 binadan oluşuyor.

Midtown Selenium By Deyaar projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, koşu pisti & spor kulübü, spa & spor salonu, toplantı alanları, iş merkezleri, perakende noktası, restoran-kafe alanı, bankalar & döviz bürolarının yanı sıra kreşler & okullar da bulunuyor.

Midtown Selenium By Deyaar iletişim!
Telefon: 0212 215 55 65
Web: www.midtownseleniumbydeyaar.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181