Atış Yapı'dan sonbahar fırsatları!
Ürettiği nitelikli konut projeleri ile Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği Atış Yapı, ev sahibi olmak isteyenler için yeni fırsatlar hazırladı.

Yunuseli'de hayata geçecek olan Centrum, Sapphire ve Hill House projeleri için konut alıcılarına birbirinden özel fırsatlar sunan Atış Yapı'da uygun ödeme koşulları ve % 75'i hazır kredili son daireler alıcılarını bekliyor.



Yunuseli'nin yeni yıldızı "Centrum Yunuseli"
Projede,
 2+1, 3+1 normal kat 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipleri bulunurken dubleks dairelerde 35 ila 30 metrekare teras alanları bulunuyor. Dairelerin metrekare aralığı ise 120 ve 220 metrekare arasında değişiyor. Banka kredisine uygun olan Centrum Yunuseli'nin teslimleri Haziran 2016'da gerçekleşecek.


Yeni bir yaşamın ilk adımı "Sapphire Yunuseli"

6 blokta 84 daireden meydana gelen proje 5 bin 750 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Konutların yanı sıra 4 adet işyerinin bulunduğu Sapphire Yunuseli'nde 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 

Sapphire 
Yunuseli'nde  3+1 daireler 135 metrekare, 4+1 dubleksler ise 200 metrekare olarak tasarlandı. Proje 12 adet 4+1 dubleks, 72 adet 3+1 daire tipleri sunuyor.

Butik bir proje, özel bir hayat "Hill House"
Hill House Yunuseli 2 blokta 24 daire ve 10 işyerinden oluşuyor. Hill House Yunuseli projesinde 3+1 standart ve 5+1 dubleks daireler bulunuyor. Proje kendine ait açık otoparkı ile park sorununu ortadan kaldırılırken, çocuklarınızın güven içinde oyun oynayabileceği oyun parkıda projede mevcut.

ATIŞ YAPI PROJELERİ İÇİN DETAYLI BİLGİ VE ÖDEME KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İletişim Bilgileri

Adres : Yunuseli Mah. 29. Aydın Sok. Osmangazi/Bursa
Telefon : 444 90 16

Web : http://www.atisyapi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181