Ay Vadisi projesi Mersin'de yükselecek!
Yapı Türk Şirket Ortağı Mansur Kurt, 30 dönüm üzerine kurulacak yeni konut projelerinin 10 blok ve 500 daireden oluşacağını ifade ederken, projenin temelini eylül ayında atacaklarını vurguladı. Kurt, "İstanbul'daki projelerle yarışacak bir konut inşa etmeyi hedefliyoruz" diyerek, " Ay Vadisi projesinde yüzme havuzları, açık-kapalı spor tesisleri, kreş gibi sosyal donatıları yüksek bir proje olacak. Ayrıca 5 iş hanı yapacağız" dedi. İş hanlarının 5 katlı olacağını kaydeden Kurt, konutların ise 15 katlı olacağını söyledi.

Şu an devam eden 3 projelerinin olduğunu aktaran Kurt, Su Vadi Konutları projelerinin bitmek üzere olduğunu ifade etti. Şehr-i Bahçe projelerinin ise yeni başladığını dile getiren Kurt, ayrıca Demirok Konutları'na başladıklarını anlattı.


1984'ten beri faaliyet gösterdiklerini belirten Kurt, bugüne kadar Türkiye'de 20 ilde proje tamamladıklarını kaydetti. Kurt, bugüne kadar bin 500'ün üzerinde konut ürettiklerini anlatarak "Mersin'in farklı mimari tasarımlarla projeler hayata geçirdik. İnşaat yaptığımız bölge canlanıyor" dedi.

Belma BAĞRIK / Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181