Babacan'dan Gaziantep, Fikirtepe ve E5'e yeni proje!
Babacan Port Royal projesinin arsasını 2013'te özelleştirme idaresinden satın alan Babacan Holding, arazinin altından havalimanındaki uçaklara yakıt taşıyan boru hattı çıkınca projeye hemen başlayamadı. İbrahim Babacan. 3 yıllık uğraşın ardından projeyi 50 ay vade farksız satışa çıkardıklarını söyledi.

Babacan Port Royal projesini piyasanın altında rakamlarla satışa çıkardıklarını belirten Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, "Port Royal alıcının kar sağlayacağı bir proje. Çünkü düşük fiyatlarla satışa çıktık. Çünkü arsa bizim ve biz o arsayı 2013'te almıştık. Bölgede fiyatlar 8 -12 bin TL arasında değişiyor. Biz Esenyurt, Beylikdüzü fiyatlarıyla satışa çıktık. Kısa süreliğine, sınırlı daire için metrekaresi 5 bin 500 TL'den satış yapacağız. Mayıs sonuna kadar bu rakamlarla satışa devam edeceğiz. Sonrasında fiyatlar artacak" dedi. 

Babacan Port Royal projesinin arsasını 2013'te özelleştirme idaresinden satın aldıklarını belirten Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Araziyi 2013'te aldık ama altından havalimanındaki uçaklara yakıt taşıyan boru hattı çıktı. Bürokratik işlemler uzadığı için proje biraz uzadı" dedi. Ama yılmadan 3 yıl gibi bir süre uğraş verip projeye start verdiklerini belirten Babacan, projeyi 249 bin liradan satışa çıkardıklarını söyledi. 5 blokta toplam 802 konut ve 80 adet ticari üniteden oluşan Babacan Port Royal projesinde büyüklükleri 37 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen stüdyo, l+l, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan konut bedeli ise 50 ay vade farksız taksitle ödeniyor.

GAZİANTEP'E YENİ PROJE
Şirket, 3 yeni projeyi daha satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Projelerden biri Gaziantep'te olacak. Beylikdüzü E-5 üzerinde bin 100 konutluk bir proje ve Kadıköy Fikirtepe'de bin 500 konutluk bir başka proje de planlar arasında yer alıyor.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181