Demir İnşaat Ukrayna'ya 'Türk Şehri' inşa ediyor!
Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Ukrayna'nın Vinnitsya şehrinde 23 dönümlük arazi üzerinde inşa etmekte oldukları "Türk Şehri" projesine ilişkin bilgiler verdi.

Yurt dışındaki ilk projeleri olan Türk Şehri'nin, 23 dönüm arazi üzerine 4 etap inşa edileceğini dile getiren Demir, 200 konutluk ilk etabın kaba inşaatının yarıya geldiğini, 200 konutluk ikinci etapta ise inşaatın yeni başladığını söyledi.

Demir, ekim ayında inşaatına başladıkları, toplamda 650 daire ve oteli içeren projelerinin ilk etabı için talep topladıklarını ifade ederek, "Şu an satışı yapmadık. 13 Mayıs'ta satışları başlatacağız. Ancak talep toplamak için çıkardığımız 200 daireye talep geldi ve biz talep alımını durdurduk." dedi.

"KONUTTA KULLANILAN MALZEMENİN YÜZDE 75'İ YERLİ"

Demir, projelerinde kullandıkları malzemelerin yüzde 75'inin Türk ürünü olduğunu, asansöre kadar her şeyi Türkiye'den götürdüklerini, ihalede bunların yazılı olduğunu belirtti.

Diriliş Postası Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181