Dreamtowers Adana'da lokasyon avantajı!
Adana İnşaat sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında çok sayıda projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, bir lüks konut projesini daha hayata geçiriyor. Bugüne kadar "Billur Yalı, DreamTown, Dream Garden, DreamPark, DreamLand ve DreamLoft" gibi projelerle Adana'ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran firma, yeni projesi "Dreamtowers" için harekete geçti.

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, iz bırakan projeler arasında yerini alacak olan "Dreamtowers" projesinin öne çıkan en önemli özelliğinin, bulunduğu lokasyon (mekan) olduğunu söyledi. Projenin, Adana'nın en önemli bulvarları olan Turgut Özal Bulvarı ve Kenan Evren Bulvarı ile Uğur Mumcu Bulvarı'nın kesiştiği noktada yer aldığını belirten Avcı, "Kenan Evren, ticari özellikleriyle; Uğur Mumcu kafeleri, restoranları; Turgut Özal ise ticari ve eğlence mekanlarıyla öne çıkan bir bulvarlar. Bu üç bulvarın tam ortasında Adana'nın en iyi lokasyonu. Yeni projemizde yerini alanlar, artık zamanlarını yollarda, trafikte geçirmek zorunda kalmayacak. Hayatın merkezinde yer alan 'Dreamtowers' modern mimarisi ve farklı konseptiyle lüks bir yaşam fırsatı sunuyor" dedi.

56 daire ve işyerlerinden oluşan 15 katlı lüks rezidansın bölgenin en değerli projelerinden birisi olacağını dile getiren Avcı, "Bölgenin en önemli konusu otopark sorununu çift katlı otoparkımızla çözüyoruz. 39 bin TL peşinatla satışa çıkaracakları 'Dreamtowers'ta herkese uygun ödeme seçenekleri sunacağız" diye konuştu.

Mehmet ŞAHİN/Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181