Ege Yapı Çekmeköy projesi için ön talep topluyor
Konut projeleri ile gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper, İstanbulluların özlemini çektiği doğa ile baş başa bir proje için bir araya geldi. İstanbul'un doğanın merkezinde yer alan ilçesi Çekmeköy'de yeşilin binbir tonuna ve doğal hayatın tüm seslerine hakim olacak bir projenin kapıları aralanıyor. Ön talep toplanmaya başlanan bu projede ev sahiplerini müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks dairelerden oluşacak lüks bir yaşam bekliyor.

Casper ile gerçekleşen işbirliğine ilişkin görüşlerini paylaşan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “Çekmeköy'de farklı, üst segment bir projeye imza atacağız. Bölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper gibi bir teknoloji devinin marka gücü, teknoloji çözümleri ile inşaat sektöründeki deneyimimizin buluşacağı bu projenin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz'' dedi.

YATIRIMCIYA YÜKSEK PRİM GETİRECEK
Casper Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Nejat Saldanlı da, gayrimenkul sektöründe ilk defa bir projede yer alacaklarını belirterek, “Bugüne kadar teknoloji alanında birçok yeniliğe imza attık ve bu sektördeki gücümüzü kanıtladık. İnşaat sektöründe projeleri ile başarılarını kanıtlamış EgeYapı Group ile işbirliği gerçekleştiriyoruz. Çekmeköy'de, konumu ve özellikleri itibariyle yatırımcıya yüksek prim, oturum amaçlı alanlara ise oldukça keyifli bir yaşam sağlayacak bir proje geliştiriyoruz. Başarıya ulaşacağına inandığımız projemizle birlikte EgeYapı Group ile farklı projelerde de güçlerimizi birleştirmek için görüşmelerimize devam ediyoruz” diye konuştu.

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT
Anadolu Yakası'nın en gözde semtlerinden Çekmeköy'de yer alan proje; iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Çekmeköy ilçe sınırları içerisinde bulunan projede yerini alanlar; Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, yapımı devam eden bağlantı yolları üzerinden TEM Otoyolu'na ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne doğrudan erişim imkanı bulacak. Arazi 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Taşdelen metro hatlarının devreye girmesiyle de toplu ulaşıma kolayca erişebilecekler.

EnSonHaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181