Elysium Art Şişli'de son 50 daire!
Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat’ın, İstanbul’un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli’de inşa ettiği Elysium ART Şişli’de yer alan son 50 konutun satışı sürüyor. Bomonti Bira Fabrikası’nın renovasyonuyla İstanbul’da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Yüksek kira getirisi
Daha çok Avrupa’da kullanılan otel konsepti, ev sahiplerine istedikleri zaman oturum amaçlı kullanma ya da istedikleri zaman kiralama hakkı tanıması dolayısıyla yaşam ve yatırımı birleştiren bir sistem sunuyor. Bomonti ilçesinde yönetim planı otel konseptine uygun olan ilk ve tek rezidans projesi Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisi ile güçlü bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181