Eroğlu Gayrimenkul'ün GYODER  kampanyalı konut projeleri!
Eroğlu Gayrimenkul projelerinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. İşte o projeler..

Skyland İstanbul
Eroğlu Gayrimenkul’un hayata geçirdiği karma projesi Skyland İstanbul, ikonik tasarımıyla çok yakın bir zamanda İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Ocak 2017’de teslimatı yapılacak olan Skyland İstanbul projesinin 360 derece İstanbul manzarası büyük ilgi görüyor.

Harmony Towers
60 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen Harmony Towers projesinde Bursa'nin Nilüfer ilçesinde konumlandırılıyor. 6 katlı teras evleri, 23 ve 28 katlı kuleleri ve alışveriş caddesi bulunan Harmony Towers projesinde yaşam başladı. Yaklaşık 5.500 metrekare büyüklüğündeki iç avluya sahip Harmony Towers projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.  Harmony Towers projesinde 109 metrekareden başlayan 1+1 daireler yatırımcısına geniş yaşam alanı sunuyor. Harmony Towers projesinde, 1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere ise 2 araçlık kapalı otopark imkânı da sunuluyor. 

Fitness salonu, çok amaçlı spor sahası Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 metrekara büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları yer alan Harmony Towers projesinde, açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu da bulunuyor. Aynı zamanda çevreye duyarlılığıyla da ön plana çıkan Harmony Towers projesi, enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerine gidilerek bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih ediyor.

Harmony Towers projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.


Eroğlu Gayrimenkul Merter Platform ve Yeni Moda projelerinde de GYODER kampanyasını sizlere sunuyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181