Evimiz Kocaeli'de son daire fırsatları!
Pekdemir İnşaat'ın akıl almaz ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 7 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Evimiz Kocaeli'deki yaşamın bir parçası olmak isteyenlerin, kalan son dairelerden birine sahip olabileceği bu son fırsat için acele etmesi gerekiyor.

936 konutluk Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde dairelerin tamamına yakın bir bölümünün satışı tamamlandı ve konut sahipleri yeni yaşamlarına başladılar. Pekdemir İnşaat tarafından son kez sunulan bu çok özel ödeme modelinin avantajından faydalanabilir, yeni evinize hemen taşınabililir ve bu kusursuz yaşamın bir parçası olabilirsiniz.

Bu yıl 72'inci yaşını kutlayan, Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli sitesinde yaşam başlacLKocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde daire satışlarının çok büyük kısmı tamamlandı, son daireler için başlatılan bahar kampanyasıkapsamında, Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlerebüyük avantaj sağlayan bu ödeme modeli ile 84 ayda sıfır faiz ödeniyor.

SIFIR FAİZ FIRSATLARI
"Son'' sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 7 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli'nin kısıtlı bir süre için sunduğu ve ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi sıfır faizle ödemeye başlayacaksınız Yüzde 50 peşinat ödemesi yapanlar için 60 ay sıfır faiz, yüzde 60 peşinat vermek isteyenler için de 84 ay yani 7 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler, Evimiz Kocaeli gibi Pekdemir kalite ve güvenini çok ekonomikkoşullarda sunan bu benzersiz sitede, ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 936 konutluk bu görkemli sitede evsahibi olarak, Evimiz Kocaeli'nin sunduğu mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olacaklar.

70. YIL GURUR PROJESİ
Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "70'inciyıl gururprojesi" olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli projesi kapsamında,son dairelerden birine sahip olmak isteyenler için, yine Pekdemir İnşaat'ın gücünü kullanarak çok avantajlı ödeme modellerinden oluşan bir kampanya başlattıklarını söyledi.

MERT PEKDEMİR: DAİRENİZ HER GÜN DEĞERLENİYOR
Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenler için bu kampanyanın son şans olduğunu ifade eden Pekdemir, ödeme plammn detayları hakkında bilgi verdi,"Ev bedelinin yüzde altmışını peşinat olarak verdiğinizde kalan kısmı için 84 ay yani 7 yıl sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Örneğin 235 bin TL değerinde 3+1 bir dairede 141bin TL peşinat verdiğinizde, kalan 94.000 TL için 7 yıl boyunca 1.119 TL sabit taksit ödüyorsunuz, 7 yıl sonra da o daireye 235.000 TL ödemiş oluyorsunuz yani hiç faiz maliyeti ödemiyorsunuz ve üstelik dairenizher geçen gün kat kat değerleniyor." dedi.

"FARKLI SIFIR FAİZLİ MODELLERSUNUYORUZ"
Pekdemir'in gücünü kullanarak ürettikleri 60 ve 84 ay sıfır faizli kredi modelinin yatırımcılar için de müthiş bir fırsat olduğunu belirten Pekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:"Daha az peşinatı olanlar için de yüzde 50 peşinat verdikleri takdirde 60 ay sıfır faiz fırsatı da sunuyoruz. Bu çok avantajlı modellerin yanında, farklı peşinat oranları için farklı sıfır faizli modeller de bulunuyor. Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına ekonomik koşullarda sahip olmak isteyenlerin önündeki kaçırılmayacakson bir fırsat var."

"BU SON KAMPANYA"
Pekdemir İnşaat'ın,kendi gücünü kullanarak Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlere şimdiye kadar çok özel imkanlar sunmaya çalıştığını vurgulayan Pekdemir, "Ev sahibi olmak isteyenleriçin son kez sunulan bu çok özel ödeme fırsatlarının detayları hakkında bilgi sahibi olmayayaşamın keyifle devam ettiği siteyi yerinde görmeye, örnek dairelerimizi gezmeye satış ofisimize davet ediyoruz. Yaşamın tüm sosyal donatılarıyla birlikte devam ettiği, Pekdemir kalitesinin olduğu bu yaşamın bir parçası olmak isteyenler geç kalmasın çünkü bu sunduğumuz son kampanyadır." şeklinde konuştu.



HER TÜRLÜ KONFOR DÜŞÜNÜLMÜŞ
Sadece ev sahibi olmak için değil, güvenlikli ve kusursuz bir yaşamın parçası olmak için her türlü sosyal donatımn düşünüldüğü sitede fitness salonu, eve servis hizmeti de sunanmarket, keyifli zamanlar geçireceğiniz ve damak tadınıza uygun her türlü seçeneği bulabileceğiniz restoran, açık ve kapalı çocuk oyun alanları ve basketbol sahaları da bulunuyor.

"GECİKME OLMADAN TESLİM EDİYORUZ"
Zamanında teslim politikasına büyük önem verdiklerini ifade eden Mert Pekdemir, "Projenin inşası tam söz verdiğimiz günde, 1 gün bile gecikmeden tamamlandı ve konut sahiplerimizeteslim edildi. Kocaeli halkının yakından bildiği gibi, bugüne kadar tüm projelerini, hiçbir gecikme olmadan zamanında teslim etmiş bir şirketiz. Tüm sosyal donatılarıyla birlikte bir yaşam alanı olan, Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'ni şehrimize armağan etmenin gururunu yaşıyoruz, projemize büyük ilgi gösteren tüm Kocaeli halkına teşekkür ediyoruz" dedi. Pekdemir'in 72 yıllık bir tarihe uzanan kalite ve güveniyle geliştirilen Evimiz Kocaeli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor.

Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Kocaeli'nin yükselen yıldızı Başiskele'de hayata geçen projenin yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatımn düşünüldüğü projede; dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanları, çok donanımlı bir market, evlere servis hizmeti de bulunan 7 gün açık site restoranının da bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. 2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında.

Bizim Yaka Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181