Gürcistan Green Diamond'un 1 haftada yarısı satıldı!
Gürcistan'daki Türk sermayeli inşaat şirketi Maqro Construction, Tiflis'te hayata geçirdiği 1772 konutluk projenin birinci etabındaki konutların yarısının 1 hafta içinde satıldığını açıkladı. 23 blokta 1772 konut olarak inşasına başlanan Green Diamond projesinde büyüklükleri 33 ile 250 metrekare arasında değişen, 2 odalıdan 6 odalıya kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Kişiye özel ödeme imkânlarının yer aldığı projede, devam eden kampanya çerçevesinde yatırımcılara 2 bin 500 dolar peşinat ve aylık 250 dolarlık taksit seçenekleri sunuluyor. Maqro ayrıca yatırımcılara faizsiz ödeme planlarına göre, konut bedelinin yüzde 60'ının teslimatta, kalan kısmının ise aylık eşit taksitler halinde ödenebildiği ödeme seçenekler sunuyor.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181