GYODER hemen teslim konut projeleri kampanyası!
Yüzde 20 peşinat avantajının yanı sıra yüzde 0.70 faiz oranı ile 120 aya varan vade fırsatı sunan GYODER kampanyasını uygulayan hemen teslim konut projelerini sizler için derledik. İşte o projeler...


Rings İstanbul 
Geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken Rings İstanbul konutların yanı sıra ticari alanlar ve alışveriş merkezi ile de dikkat çekiyor. Rings İstanbul projesinde bloklar birbirini görmeyecek ve ışığını kesmeyecek şekilde konumlandırılıyor. Yüksek Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Rings İstanbul projesinde 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.


Sinpaş Altınoran
Türkiye'nin en büyük temalı projesi Sinpaş Altınoran projesinde rezidans ve konut seçeneği bulunuyor. Kayak pistinden buz pateni pistine kadar geniş sosyal donatı alanı bulunan Sinpaş Altınoran projesi 5. etaptan oluşuyor. Sinpaş Altınoran projesinde 1+1'den 6,5+1'e kadar daire  seçenekleri bulunuyor.


My Home Maslak
Ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak projesi 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Studio dairelerden, 3+1’e ve 4+1’den teras evlere kadar farklı ihtiyaçlara göre seçenekleri bulunan My Home Maslak projesi özel tasarım “bahçe balkonlar” ile gökyüzünde bahçe keyfini alıcılarına sunuyor. My Home Maslak projesinde çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, kapalı otoparkı ve güvenli site yaşamı yer alıyor.


My Towerland
Ağaoğlu My Towerland projesi Ataşehir bölgesinde yükseliyor. 3 bin 500 adet dairesi bulunan My Towerland projesi 285 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. My Towerland projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Andromeda Gold
Ultra lüks bir rezidans projesi olarak dikkat çeken Andromeda Gold projesi zemin+51 kat ve 398 konut olarak tasarlanıyor. Her katında teras, terasta villa daireleri bulunan Andromeda Gold projesi uluslarası İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


My World Europe
3100 daireden oluşan My World Europe projesi 200000 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Hemen teslim avantajı sunan My World Europe projesinde 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 daireler 73 ila 478 metrekare aralığında tasarlanıyor. Başakşehir Ayazma'da konumlandıırlan My World Europe projesi Arena Residence, Pool Residence, Golf Residence ve villalar bölümlerinden meydana geliyor. 3 bin 80 konut ve 20 villası bulunan My World Europe projesi büyük bir meydan etrafında bitişik olarak konumlandırılmış 6 blokta 1402 konuttan oluşuyor. My World Europe projesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yanı başında yer alıyor.


Onaltıdokuz İstanbul
30 bin metrekarelik alanda inşa edilen Onaltıdokuz İstanbul projesi 27, 32 ve 36 katlı üç bloktan oluşuyor. Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre, E-5'e 4 kilometre mesafede yer alan Onaltıdokuz İstanbul projesi Alpar Mimarlık'tan Tahsin Alpar tarafından tasarlanıyor.


İstanbul Prestij Park
İki etap olarak tasarlanan İstanbul Prestij Park projesi 1+1 daireler brüt 90 metrekare, 2+1 daireler brüt 101 metrekare, 3+1 daireler brüt 135, 171 ve 174 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. 3+1 dairelerin ağırlıklı olduğu Prestij Park projesinde yatırımcılar için 1+1 ve 2+1 daireler de bulunuyor. İstanbul Prestij Park projesi E-5 karayolu ile TEM Bahçeşehir bağlantı yolu kavşağında, Torium AVM metrobüs durağına 700 metre mesafede yer alıyor.


Konya Prestij Park
23 blokta 642 konuttan oluşan Konya Prestij Park projesinde bloklar 4 katlı olarak tasarlanıyor. Konya Prestij Park projesinde 2+1 daireler 80 metrekare, 3+1 daireler ise 102, 110, 120 ve 155 metrekare olarak alıcılarını bekliyor. Konya Prestij Park projesi Selçuk Üniversitesi'ne 2 kilometre, havaalanına 5 dakika, alışveriş merkezi, hastane ve okullara oldukça yakın mesafede yer alıyor.


Ritim İstanbul
Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sizleri bekliyor. Ritim İstanbul projesinde 64 ila 204 metrekare aralığında daireler yer alıyor. 


Dumankaya Miks
23 ve 32 katlı 2 kuleden oluşan Dumankaya Miks projesinde daire ve ofislerin yanı sıra, kafeden restorana, eczaneden polikliniklere kadar zengin sosyal alanlar da yer alıyor. Dumankaya Miks projesinde akıllı ev teknolojisi de yer alıyor.


Pega Kartal
EgeYapı Group - Al-Qemam Holding tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Arsa Alanı 40000 metrekare olan Pega Kartal projesinde 200 rezidansın yanı sıra ofisler de bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine sahip Pega Kartal projesinde daireler 64 ila 204 metrakre aralığında tasarlanıyor. Kadıköy–Kartal Metro Hattı'na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Pega Kartal projesi D–100 Karayolu'nun hemen yanı başında, Kartal Sahil Yolu'na 5 dakikalık uzaklıkta konumlandırılıyor.


Dumankaya Modern Vadi
Esenyurt-Bahçeşehir'de konumlandırılan Dumankaya Modern Vadi projesi 238 bin 230 metrekare inşaat alanında yükseliyor. İkisi yüksek olmak üzere toplam 11 bloktan oluşan Dumankaya Modern Vadi projesinde geniş yeşil ve su alanlarının yanı sıra sosyal alanları oldukça zengin.


Batışehir 
700 milyon TL'lik yatırım ve Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Batışehir projesi İstanbul Bağcılar'da yükseliyor. Batışehir'de yaklaşık 15 bin kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari ünitelerden oluşan Batışehir projesi 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton Oteli, Radisson Blu Rezidansı ile dikkat çekiyor.


Bomonti Modern Palas
98 konutluk butik bir proje olan Bomonti Modern Palas projesi 15 katlı tek bloktan oluşuyor. Bomonti Modern Palas projesinde 66 ila 210 metrekarelik 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Ayrıca Bomonti Modern Palas projesinde bina yönetim hizmeti, peyzaj, teknik destek ve resepsiyon / concierge hizmeti sunuluyor.


Home Aves
İstanbul Güneşli’de yükselen Home Aves projesi 2 blok 191 daire olarak tasarlanıyor.Home Aves projesinin %80’i yeşil alan olarak ayrılıyor. Home Aves projesinde Garden Aves - kuş bahçesi, Garden Organic – hobi bahçesi, Garden Fruit – meyve bahçesi gibi farklı konseptlerde bahçeler bulunuyor.  Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, fin hamami, sauna, kat bahçeleri, kapalı otopark, 24 saat güvenlik ve tenis kortu bulunan Home Aves projesinde barbekü terası da yer alıyor.


Evimiz Kocaeli
Üç etaptan oluşan Evimiz Kocaeli projesi Kocaeli-Başiskele'de hayata geçiriliyor. 986 konuttan oluşan Evimiz Kocaeli projesi 39 blok olarak tasarlanıyor. 150 milyon liralık yatırım bedeline sahip Evimiz Kocaeli projesinde 2 bin metrekarelik dev gölet de yer alıyor.


Korupark Terrace
Bursa Korupark AVM ve Korupark Evleri’nin bitişiğinde yer alan arazide yer alan Korupark Terrace projesinde yaşam başladı. Korupark Terrace projesi 16 blok ile 678 daireden oluşuyor. Korupark Terrace evlerinde, daire tiplerinin 1+1’den 4+1’e kadar uzanan çeşitliliğe sahip olması, bütün dairelerin iç peyzaja bakıyor olması, yüksek ve alçak blok seçeneklerinin sunulması gibi farklılıklar ön plana çıkıyor. Korupark Terrace projesinin 102.213 metrekarelik konut alanı bulunuyor.


Eskişehir Panorama Plus
Halk GYO'nun ilk projesi olarak dikkat çeken Eskişehir Panorama Plus projesi Eskişehir Odunpazarı'nda yükseliyor. 97 konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan Eskişehir Panorama Plus projesi 18 katlı bloğuyla şehrin en yüksek bloğu olma özelliğine sahip. Eskişehir Panorama Plus projesinde diğer iki blok ise 8 katlı teraslı dairelerin yer aldığı ikiz nizamda tasarlanıyor. Eskişehir Panorama Plus projesinde 2+1'ler 120-160 metrekare, 3+1'ler 171-190 metrekare, 4+1'ler 211-216 metrekare olarak alıcılarını bekliyor.

GYODER kampanyası hemen teslim imkanına sahip Bursa Modern projesinde de uygulanmaktadır.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181