GYODER  Sur Yapı projeleri kampanyası!
Sur Yapı imzası taşıyan bütün konut projelerinde stoklarla sınırlı olmak üzere GYODER kampanyası konut alıcılarını bekliyor. Kampanya dahilinde 0,70 faiz oranı ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Sur Yapı'nın kampanyalı projeleri;

Sur Yapı Lavender Sancaktepe
Daire büyüklüklerinin 57 metrekareden başladığı Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde  çocuk oyun alanları, lavanta bahçeleri, gölet, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.

Mirage Rezidans
Modern mimarisiyle dikkat çeken Mirage Rezidans projesinde ayrıca yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.

Mirage Rezidans detaylı bilgi için tıklayınız.

Sultanbeyli İlkbahar
5 blokta 304 konuttan meydana gelen Sultanbeyli İlkbahar projesinde çocuk oyun alanları, göl / gölet, fitness merkezi, güvenlik, kapalı otopark, sauna, süs havuzu, yürüyüş parkuru bulunuyor.

Sultanbeyli İlkbahar detaylı bilgi için tıklayınız.

Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı

Açık ve kapalı otoparka sahip Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı projesinde çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı detaylı bilgi için tıklayınız.

Marka Rezidans ve AVM
27 ve 22 katlı iki kulesi ve 14 katlı bir home ofis bloğu bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde AVM, dağ manzarası, fitness merkezi, güvenlik kameralı güvenlik, kapalı otopark ve sauna başlıca donatı alanları bulunuyor.

Marka Rezidans ve AVM detaylı bilgi için tıklayınız.

Axis İstanbul
Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse 600 metre mesafede bulunuyor.

Axis İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

Gölbahçe Evleri
6 blokta 227 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri projesinde farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Gölbahçe Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181