İstanbul 24 projesinde peşinatsız, 60 ay sıfır faiz!
24 Gayrimenkul'un Atakent’in en işlek kavşaklarından birinde, Halkalı Marmaray, Yüksek Hızlı Tren ve Metro istasyonlarına yürüme mesafesinde konumlandırdığı İstasyon 24, farklı metrekarelerdeki 1+1 ve 2+1’lerin yer aldığı 98 home ofisten meydana geliyor.

330 bin liradan başlıyor
Seyahat danışmanlığından her türlü rezervasyon hizmetine, özel kurye ve teslimat servisinden organizasyonlar için bilet teminine kadar hayatı kolaylaştıran hizmetlerin sunulduğu projede 60 ay 0 faiz imkanı ile taksitler 2.750 TL’den başlıyor.

Atatürk Havaalanı’na 9, çevre yollarına ise sadece 3 km uzaklıkta yer alan İstasyon 24 projesi 15 Ekim’de başlayan kampanyasında kısa bir süre için 60 ay vadeli, sıfır peşinat ve sıfır faizli cazip ödeme planı ile ön plana çıkıyor. 

İstasyon 24 İletişim!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181