İstanbul'da 200 bin 250 bin TL arası ev alabileceğiniz projeler!
Markalı konut üretiminin her geçen gün arttığı İstanbul'da 200 bin 250 bin arası ev alabileceğiniz projeleri sizler için derledik. İşte o projeler ve fiyatları...

Ncadde Ottoman
Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta konumlandırılan Ncadde Ottoman projesi 68 bin 940 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Ncadde Ottoman projesi A blokta 1+0, 1+1, 3+1 ve 4+1 ofisler, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 full mobilyalı suit residence dairelerden oluşuyor. Doğan Araslı Caddesi'ne cephesi bulunan Ncadde Ottoman projesinde fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Ncadde Ottoman projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Lensistanbul
Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Ortadoğu Grup ve Renium Yapı'nın bir araya gelmesiyle oluşan Lens Yapı tarafından hayata geçirilmesi planlanan Lensistanbul projesi Kurtköy'de yer alıyor. Lensistanbul projesinin lansmanının satış ofisinin tamamlanmasının ardından yapılması beklenirken, daire tipleri ve daire fiyatları henüz planlanma aşamasında bulunuyor. Lensistanbul projesinde daire fiyatları ön satış dönemine özel 208 bin TL'den başlıyor.

Lensistanbul projesi detaylı bilgi için tıklayınız.
 
Evim Yüksekdağ
Yüksekdağ Yatırım imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesi 11 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa ediliyor. 7 bin metrekare yeşil alana sahip olan Evim Yüksekdağ projesi 3 bloktan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Evim Yüksekdağ projesinde daire büyüklükleri 90 metrekare ila 148 metrekare arasında değişiyor. Bir aile projesi olan Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet konut ve 2 bin metrekareye yayılmış 9 ticari alan yer alıyor. Projede daire fiyatları ise 225 bin TL'den başlıyor.

Evim Yüksekdağ projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule
Sur Yapı imzası ile Ispartakule'de hayata geçirilen Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesi 21 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor. 7 bloktan oluşan projede toplam 327 adet konut ve 10 adet ticari alan yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 443 metrekare arasında değişiyor. Projede daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Soyak Konforia
Soyak Holding imzasıyla Bahçeşehir’in kuzeyinde hayata geçirilen Soyak Konforia projesi ​LEED Yeşil Bina Sertifikası’na uygun kriterlere sahip binalardan oluşuyor. Soyak Konforia projesi en büyük ‘yeşil bina’ projelerinden birine imza atmayı hedefliyor. Alışveriş ve spor alanları imkanı da sağlayan Soyak Konforia projesinde 271 konut bulunuyor. Soyak Konforia projesinde daireler 234 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Soyak Konforia projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Helenium Sky Suit
Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen Helenium Sky Suite projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta yükseliyor. 5200 mtrekare arsa alanında inşa edilen Helenium Sky Suite projesi 214 daireden oluşuyor.  Aydos Ormanı'na komşu Helenium Sky Suite projesinde dairelerin tamamı deniz ve Adalar manzarasına sahip. 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinde oluşan Helenium Sky Suite projesinde daireler 56 ila 166 metrekare aralığında tasarlanıyor. Tek blokta 210 bağımsız bölüm bulunan Helenium Sky Suite projesinde fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor.

Helenium Sky Suit projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Gül Proje Express
Gül Proje'nin yeni projesi Gül Proje Express Basın Ekspres'te hayata geçiriliyor. Gül Proje Express projesinde 658 rezidans ve 41 cadde dükkanı bulunuyor. 19 ve 29 katlı iki bloktan oluşan  Gül Proje Express projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri alıcılarını bekliyor. Talebe göre şekillendirilebilen daire alternatiflerini de sizlere sunulan Gül Proje Express projesinin üst katlarında deniz manzarası yer alıyor. Projede fiyatlar ise 248 bin TL'den başlıyor.

Gül Proje Express detaylı bilgi için tıklayınız.

İva Flats Kağıthane
İva Yapı tarafından hayata geçirilen İva Flats Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. İki blokta 130 daireden oluşan İva Flats Kağıthane projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.  Dairelerin 33 ila 126 metrekare aralığında tasarlandığı  İva Flats Kağıthane projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

İva Flats Kağıthane projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

AKS Focus
AKS Grup imzası ile hayata geçirilen AKS Focus projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.14 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan AKS Focus projesi 272 daireden oluşuyor. AKS Grup'un İstanbul'daki en büyük konut projesi olan AKS Focus projesinde 5 blok bulunuyor. 8 katlı olarak tasarlanan AKS Focus Eski Gülsan Fabrikası'nın bulunduğu alanda inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu AKS Focus projesinde dairelerin büyüklükleri 70 ila 150 metrekare arasında değişiyor. AKS Focus projesinde daire fiyatları ise 250 bin TL'den başlıyor.

AKS Focus projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 7 yıl önce

Yav kardeşim milleti eşşek yerine koyuyorsunuz Allah diyorsunuz asgari ücretli zor durumda olan bir insan günümüz şartlarında 250 bin 300 binliralık daire nasıl alacak bu purojeleri üst gelir li insanlara yapıyorsunuz Allah size bunun hesabını sorar inşAllah

Avatar
Arif 7 yıl önce

Nasıl bir mantıktır 380bine olan ev 750bine çıkıyor? ne yiyelimde ne içelim.Polonyalılar gibi göçebemi olalımda daire fiyatları 100bine düşsün.Lütfen duyarlı olalım en başta toki.

banner182

banner181