İşte ön talep toplayan konut projeleri! Kasım 2016
Birbiri ardına üretilen markalı konut ve ofis projelerinde uygun fiyat avantajlarından faydalanmak için projeler lansmana çıkmadan ön talep aşamasını değerlendirenler kazançlı çıkıyor. İşte Kasım 2016 itibari ile ön talep toplayan konut ve ofis projeleri...

3. İstanbul Başakşehir
Asaf İş Adi Ortaklığı ile hayata geçirilecek 3. İstanbul Başakşehir projesi Başakşehir'de ön talep topluyor.  400 konut ve 26 adet dükkan olarak tasarlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi 40 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek. 3. İstanbul Başakşehir projesi daire ve dükkanlardan oluşuyor. 

3. İstanbul Başakşehir projesi ön talep formu için tıklayınız.

Ege Yapı Kağıthane 
Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilecek Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep toplama süreci başlıyor. 10000 metrekare arsa alanda inşa edilen Ege Yapı Kağıthane projesi karma kullanımlı bir proje olarak tasarlanıyor.

Ege Yapı Kağıthane projesi ön talep formu için tıklayınız.

DKY Ada 
DKY İnşaat imzasıyla inşa edilecek DKY Ada Kartal projesi Kartal'da ön talep toplamaya devam ediyor. 746 konuttan oluşan DKY Ada Kartal projesinde 2+1’den 3+1,5’e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

DKY Ada projesi ön talep formu için tıklayınız.

Babacan Port Royal
Küçükçekmece'de inşa edilecek Babacan Port Royal projesi Babacan Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 16 bin 527 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Babacan Port Royal projesinde konutların yanı sıra otel ve ticari birimler de bulunuyor. 4 blokta 897 konut ve 43 dükkandan oluşan projede ön talep toplanıyor.

Babacan Port Royal projesi ön talep formu için tıklayınız.

Nef Bahçelievler
1000'den fazla konut yer alma planlanan Nef Bahçelievler projesi İstanbul Bahçelievler'de yükselecek. Timur Gayrimenkul, Mes Turkuaz, Ziylan ortaklığı ile hayata geçirilecek Nef Bahçelievler projesi Bahçelievler'de yer alıyor. 44806 metrekare arsa alanında inşa edilen Nef Bahçelievler projesinde Foldhome olmak üzere Nef buluşları kullanılacak. Projede ön talep toplanmaya devam ediliyor.

Nef Bahçelievler projesi ön talep formu için tıklayınız.

DKY Business Tuzla
Tuzla'da hayata geçirilen DKY Business Tuzla projesi DKY İnşaat imzası ön talep sürecine devam ediyor. DKY İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçirdiği 7. projesi olma özelliği taşıyan DKY Business Tuzla projesi lokasyon itibariyle dikkat çekiyor.

DKY Business Tuzla projesi ön talep formu için tıklayınız.

Zer Bostancı
Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Bostancı projesi Kadıköy Bostancı'da yükseliyor. Butik konseptli bir proje olan Zer Bostancı 15 katlı tek bloktan oluşuyor. Yaklaşık 7 bin metrekare kapalı alana sahip olan Zer Bostancı'da farklı büyüklüklerde 2+1 daireler bulunuyor. Projede ön talep avantajlarından yararlanma fırsatı devam ediyor.

Zer Bostancı projesi ön talep formu için tıklayınız.

Tem Point
İstanbul Sultangazi'de ön talep toplayan Tem Point projesi Nata Holding ve Gül Proje imzası ile inşa edilecek.123 bin metrekare ticari alanın yer aldığı Tem Point projesinde otel ve alışveriş merkezi de bulunuyor. 75 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tem Point projesi 686 daireden oluşuyor.

Tem Point projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

DKY Sahil
Sahil kesiminde 33 bin metrekare alan üzerine inşa edilen DKY Sahil projesi Kartal'da ön talep topluyor. 194 milyon TL yatırımla hayata geçirien DKY Sahil projesi 140 konuttan meydana geliyor.

DKY Sahil projesi ön talep formu için tıklayınız.

Demir Anatolia
Demir Anatolia projesi Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükseliyor. 8 blokta 680 daire şeklinde tasarlanan Demir Anatolia projesinde 28 adet villa, 57 ticari ünite bulunuyor. Ön talep toplamaya devam eden Demir Anatolia projesi 95 bin 730 metrekarelik alanda inşa ediliyor. Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Anatolia projesi daire, villa ve ticari ünitelerden oluşuyor.

Demir Anatolia projesi ön talep formu için tıklayınız.

Akzirve Bahçeşehir
Bahçeşehir'de hayata geçirilen hayata geçirilen Akzirve Bahçeşehir projesi Akzirve Gayrimenkul imzası ile ön talep topluyor. 230 milyon dolar inşaat maliyeti ile hayata geçirilen Akzirve Bahçeşehir projesi 2.600 bağımsız bölümden oluşuyor.

Akzirve Bahçeşehir projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Aryom Koru 
Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesi İzmir Gaziemir'de ön talep sürecine devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Aryom Koru projesinde bahçe katı, teras bahçeli rezidanslar da bulunuyor. 72 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Aryom Koru projesi 425 daireden oluşuyor.

Aryom Koru projesi ön talep formu için tıklayınız.

Ana Yapı Kurtköy
İstanbul'un gelişen yüzü Kurtköy'de konumlanan Ana Yapı Kurtköy projesi Ana Yapı imzası ile yükselecek. Ana Yapı Kurtköy projesi ​17 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yatay mimariye sahip olan Ana Yapı Kurtköy projesi 10 kattan oluşuyor. 224 daire bulunana projede ön talep avantajları sizlere sunuluyor.

Ana Yapı Kurtköy projesi ön talep formu için tıklayınız.

Terrace Su
İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Su projesi Halkalı Atakent'te yükselecek. Tek blok olarak tasarlanan Terrace Su projesi 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerine inşa ediliyor. 125 konutun bulunduğu projede ön talep toplanıyor.

Terrace Su projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Dia Mare
İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Dia Mare Mimaroba projesi Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı imzası ile ön talep topluyor.3 blokta 118 konut ve 17 dükkanın bulunduğu Dia Mare Mimaroba projesinde 2+1 daireler 100 ila 155 metrekare, 3+1 daireler 137 ila 220 metrekare şeklinde sizlere sunuluyor.

Dia Mare projesi ön talep formu için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN/EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181