İşte yıl sonu kampanyası olan konut projeleri!
Yıl biterken gayrimenkul firmaları da konutta yeni bir kampanya dalgası başlattı. 2017’ye ev sahibi olarak girmek isteyenler için çeşitli faiz seçeneklerinden düşük peşinata, uzayan vadelerden indirime kadar ödeme fırsatları yer alıyor. Aynı zamanda kişiye özel pek çok ödeme seçeneği de kampanyalar içinde sürüyor. 15 Temmuz darbe girişimi ardından Emlak Konut’un başlattığı 0.70 faizli, 120 ay vadeli ‘konutta tarihi kampanya’ da yıl sonuna kadar devam ediyor. 

Başakşehir’de son fırsat
Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından Başakşehir’de inşaatı devam eden Avrupa Konutları Başakşehir’de kampanya sürüyor. Emlak Konut GYO desteğiyle yapılan kampanyada, yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor. Yüzde 12.5 olan ilk ara ödeme Mayıs 2017’de, yüzde 12.5 olan  ikinci ara ödeme Eylül 2017’de ödeniyor. Kalan tutar 60 aya kadar yüzde 0.42; 120 ayda yüzde 0.70 vade farkıyla. TÜFE seçeneğiyle ödeniyor.

Fikirtepe’de ‘özel’ seçenek
Fikirtepe’de yükselen Mina Towers, 2016’nın son lansman fırsatıyla yüzde 10 peşin indirimi ve kişiye özel esnek ödeme koşullarından oluşan kampanyasına devam ediyor. Başaran Yatırım Holding, farklı kombinasyonlarda 20 tip daire bulunan projeyi 24 ay içinde teslim etmeyi hedefliyor. Yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari alandan oluşan proje, 26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor.

Ankara’da ev sahibi yapıyor
Sinpaş Yapı, Ankara Çankaya Oran’da yükselen konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için yeni bir kampanya hazırladı. Bu kampanya ile banka kredisiz 84 ay vade ile ev alma fırsatı alıcıları bekliyor. Son günü 31 Aralık olan kampanyayla Altınoran’a hemen taşınılırken, Marina Ankara’da ev sahibi olunabiliyor.

120 ay vade devam ediyor
YP İnşaat, Emlak Konut GYO işbirliği ile Ankara Ümitköy’de hayata geçirilen ‘Koordinat Çayyolu’ projesinde piyasaların hareketlenmesi için Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ‘konutta tarihi kampanya’ 31 Aralık’ta sona eriyor. Kampanyaya göre, TÜFE’ye endeksli ya da yüzde 5 peşinatlı 120 ay vadeli ödeme seçenekleri yer alıyor. 

Anında yüzde 15 indirim
Polatyol tarafından Bahçeşehir’de geliştirilen Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. İnşaatı devam eden Eston Şehir Mahallem’de dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında değişiyor. Projede, yeni kampanyayla konut kredisi ile anında yüzde 15 indirim ve 60 aya yüzde 0.70 faiz oranından yararlanmak ya da şirket ödeme planının vade farksız 60 ay vadeli ödeme seçeneğinden faydalanmak mümkün. 

Yüzde 10 peşinat fırsatı
Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçen Büyükyalı İstanbul projesinde lansmanı yapılan 810 daire satışta. ‘Deniz semti’ olarak tasarlanan projede, sınırlı sayıda konut için geçerli olan Emlak Konut kampanyası devam ediyor. Kampanyada, yüzde 10 peşinat, 48 ay vade ve 0 faiz seçeneği yer alıyor. 

Tüm projelerde 100 ay sıfır faiz
Teknik Yapı, Suadiye Sahil, Concord İstanbul, Evora Denizli ile Metropark ve Evora İstanbul’u kapsayan tüm projelerinde 100 ay sıfır faiz kampanyası başlattı. Yüzde 30 peşin ödeme ardından 12’nci ayda yüzde 10, 24’üncü ayda yüzde 10 ara ödeme bulunuyor.

393 bin liradan başlıyor
Pana Yapı’nın projesi Brooklyn Life, Fikirtepe’de yeni yıl kampanyası kapsamında; yüzde 50 peşinat, bankasız, kefilsiz 24 ay yüzde 0 vadelendirme ile 393 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor. Brooklyn Life, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplam 431 konut ve 16 ticari üniteden oluşuyor. 

80 villaya indirim
Toskana Vadisi’nde yükselen ve Türkiye’ye Arıkan Yapı’nın getirdiği tek katlı villa konseptinin örneği olan Toskana Orizzonte’de üçüncü etabın inşaatı devam ediyor. Üçüncü etaptaki 80 villa için banka kredileri yüzde 1’in altında bulunurken, villa bedellerinin yüzde 80’ine kadar kredi kullanma imkanı veriliyor. Ayrıca yüzde 8 ek indirim de var.

18 bin lira peşinat 
Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Denge Towers, yılsonuna özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. 339 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Denge Towers’ta, 18 bin lira peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor.

Duygu Erdoğan / Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181