İstMarina ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor!
“2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçilen İstMarina’nın ofis alanı 100 bağımsız bölümden oluşuyor.

Lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satılması planlanan ofislerin metrekare satış fiyatı 6 bin 800 liradan başlayacak.

Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstMarina’da, yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel Hastane, restoranlar, park ve dini tesis yer alıyor. 1+0’dan 5+1’e 1463 üniteden oluşan konut alanında tüm rezidanslar ise büyük teraslara sahip.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Kartal, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Çanakkale ile İzmit Körfez Geçiş Köprüleri ve İstanbul Ankara Yüksek Hızlı Tren hattının tam ortasında yer alıyor. Bölgede gayrimenkul sektörü için altın bir çember oluşuyor. Doğusunda Anadolu Yakası’nın sanayi ve üretim merkezi, batısında sürekli gelişen bir hayatın olduğu Kartal’dan günde 1 milyon kişi geçiş yapıyor. Türkiye sanayisinin yüzde 35’ini barındıran İzmit-Kocaeli hattından da bu bölgeye ticari anlamda olumlu yansımalar oluyor” dedi.

Kartal’da prim artıyor
Ziya Yılmaz, İstanbul’un değeri en çok yükselen ilçeleri arasında gösterdiği Kartal’da konutlarından giderek prim kazandığını dile getirdi. Yılmaz, “Her şeyden önce bölgenin yanı başında Sabiha Gökçen Havalimanı var. Türkiye’nin büyük şirketlerinin yönetim yerleri Kartal ve çevresinde. İş dünyasının yanında, markalı konut projelerinin merkezi de Kartal oldu. Yatırımlarla beraber Kartal’da fiyatlar katlanarak artıyor” diye konuştu. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181