İstmarina, Validebağ Konakları ve Dap İzmir'de senetle ev satışı için yarın son gün!
Dap Yapı, topraktan satış ve 60 aya varan senetle ödeme fırsatları sunduğu kampanyasını yoğun ilgiden dolayı 30 Kasım tarihine kadar uzattı. Teslimlerin başladığı ödüllü İstMarina Validebağ Konakları ve Dap İzmir'den senetle ev sahibi olabilmek için yarın son gün... 

DAP Yapı, topraktan satışla ve 60 aya varan senetle ödeme fırsatı sunduğu kampanyasına gelen yoğun talebi karşılamak için kampanyayı 30 Kasım'a kadar uzattı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; "Şirket olarak öncü yatırımlar yapıyoruz, firma bünyesinde senetle ödeme avantajıyla müşterilerimizin kolay ve kazançlı konut sahibi olmasmı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

3 AYDA 700 MİLYON LİRALIK SATIŞ
Binlerce konut, rezidans, ofis, home office, butik çarşı ve mağazalar üreten ve son dönem projelerinde ise alış veriş merkezi, otel, özel hastane, özel okul ve cami gibi donatıların inşasım gerçekleştiren Dap Yapı'mn 2017 yılında 'en çok satış yapan' şirketlerden biri olduğunu ifade eden Yılmaz, "2017 yılının ilk üç ayında 700 milyon TL'lik satış gerçekleştiren Dap'ın topraktan senetle satış yaptığı çadır kampanyaları sektöre yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

ÇADIRDA EV SATIŞIYLA REKOR KIRDI 
Emlak Konut GYO'nun ihalesinde 80 firmayla yarışarak Validebağ Korusu'nun karşısındaki arsayı alarak, Validebağ Konaklan için eşi görülmemiş bir kampanyaya imza attıklarını hatırlatan Yılmaz, "Anadolu Yakası'nın ikinci en büyük yeşil alanına komşu proje, bölgedeki emsallerine kıyasla yan fiyat avantajıyla topraktan satışa çıkanldı. Henüz satış ofisini tamamlayamadan, gelen yoğun talebi karşılamak üzere çadır kurarak topraktan satışa başladık ve tarihin en büyük satışlanndan biri gerçekleştirildik" dedi.

Proje yatırımcıdan büyük ilgi görüyor 
DAP Yapı, Validebağ'ın ardından İstanbul dışındaki ilk yatırımı için İzmir'e yöneldi. Sahip olduğu vizyonu İzmir'e taşıyacağını açıklayan şirket Bornova bölgesinde, İzmir Atatürk Stadyumu'nun yanında Dap İzmir projesine başladı.

YEREL MİMARİYE UYGUN
İzmir'in yerel mimari geleneğine uyumlu bir tasarım gözetilen projeye başta İzmirliler olmak üzere İstanbul ve çevre illerden alıcı ve yatırımcılar ilgi gösterdi. Çadır kampanyasını Dap İzmir'de de devam ettiren Dap Yapı, topraktan satışa açtığı projenin lansman döneminde düzenlediği etkinliklerle İzmir halkının da gönlünü fethetti.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181