Kredinizi teslim tarihine kadar Toya Yapı ödeyecek!
İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek. Böylece Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

Aralık 2016'da teslim garantisi
Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor. Peşinatın %5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanısıra, Toya Yapı fırsatıyla %25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden Toya Moda ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor. Sınırlı sayıda konut için geçerli olan kampanyada nakit alımlarda %10 indirim avantajı da sağlanıyor.

Basın Ekspres Yolu’nda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan Toya Moda, Atatürk Havaalanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e 5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede bulunuyor. Planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181