Le Palais Royal ABD'nin en pahalı evi oldu!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Le Palais Royal isimli malikane ülke tarihine geçti. Amerika'nın en pahalı evi olma özelliğini taşıyan ev sahibi tarafından tam 159 milyon dolara (yaklaşık 460 milyon TL) satışa çıkarıldı.

EV BİR YIL PİYASADAN ÇEKİLDİ
İlk olarak Eylül 2014'te 139 milyon dolara satışa çıkarılan malikane alıcı bulunmaması üzerine bir yıl sonra piyasadan çekilmişti.

İNŞA EDİLEN EV TAM 5600 METREKARE
Fransa'daki Versay Sarayı'ndan ilham alınarak inşa edilen ev tam 5600 metrekare. Altın varaklarla süslü 6 şelalenin bulunduğu malikanenin 11 yatak odası bulunuyor.

DEĞERİ 2 MİLYON DOLARDAN FAZLA
Malikanenin şelalelerinde ve dış kaplamasında kullanılan mermerlerin değerinin ise 2 milyon dolardan fazla olduğu konuşuluyor. 18 koltuk IMAX sinema salonunun olduğu malikanede bir akvaryum ve 30 araçlık bir otopark yer alıyor.

4,5 DÖNÜMLÜK ARAZİDE İNŞA EDİLDİ

4.5 dönüm üzerine inşa edilen malikanenin yapımına devam edilen misafirhanelerinde, eğlence kompleksi, buz pateni pisti, bir gece kulübü, bowling salonu ve bir go-kart yarış pisti yer alacak. 

Ensonhaber


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181