Lejant Proje 3 yeni projeye daha imza atıyor!
İnşaat sektöründeki mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar her alanda hizmet sunan Lejant Proje, 3 farklı inşaat projesine daha imza atıyor. Cubes Ankara, Aden Ballıkpınarı ve Mikroloft projelerini hayata geçireceklerini belirten şirket yetkilisi, "Aden Ballıkpınarı ile takipçilerine yatay mimarinin en özel örneklerinden birini sunan Lejant, Cubes ile hayatı doya doya yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor. Lejant Proje imzasıyla istanbul'da hayata geçecek olan Mikroloft ise solo yaşamın getirdikleri çerçevesinde şekilleniyor" dedi.

YATAY YAŞAM
Lejant Proje'nin, inovatif yaklaşımıyla sektörde fark yaratmayı hedeflediğim belirten yetkili, "Dalgıç GY ve Lejant ortaklığıyla, Ankara'nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü'nde hayata geçen Aden Ballıkpınarı, yatay yaşam konseptini müstakil yaşam ayncalığına dönüştürüyor. Aden Ballıkpınarı'nın birinci etabında yaşam başlarken, ikinci etabı 2017'nin yaz ayında sahiplerine teslim edilecek. Aden Ballıkpınarı'nda 2+1 'den 5+1'e kadar geniş seçeneklerle sunulan villalar farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Sosyal donatılan ve yeşil alanlan ile doğanın içinde yaşama fırsatı sunan Aden Ballıkpınarı; Mogan Golü ve Eymir Gölü ile Beynam ormanları tarafından çevreleniyor. Kent merkezine 20 dakikalık mesafede yer alan Aden Ballıkpınarı'nda trafik sorunu yaşanmıyor. Ballıkpınan Koyu'nde hayata geçen Aden, 7/24 profesyonel güvenlik hizmeti ile huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor" diye konuştu.

ÇUKURAMBAR'A KARMA PROJE 
Nuhoğlu inşaat, Dalgıç GY ve Lejant'ın ortaklığında yapımına başlanan Cubes projesinin ise nisan ayında lansmanı yapılacak. Projede konutun yanı sıra ofis, otel, tiyatro ve gösteri merkezi, sanat galerisi ile ticari alanların da bulunacağını belirten yetkili, "Cubes, ihtiyaca göre 70 metrekareden, bin 500 metrekareye kadar şekillenen mimari çözümleri ile dikkat çekiyor. Çukurambar'da yükselen proje; hem iş yaşamına rahatlık hem de şehir yaşamına akılcı çözümler sunuyor. Yeni nesil yaşam alanlarına sahip olan projede; Ücari alanların ve restoranların bulunduğu sokaktan çocuk oyun alanlarına, 22'incı katta konumlandırümış 3 katlı spor salonundan. 2 bin kişilik gösteri salonuna dönüşebilen tiyatroya, kat bahçelerine yapılmış 220 metrekareük koşu parkurundan sanat galerisine kadar birçok alan bir arada sunuluyor" diye konuştu.

OTEL KONFORUNDA YAŞAM
Lejant Proje'nin bir diğer projesi Mikroloft ise İstanbul'da hayata geçiyor. Yoğun iş temposuna sahip bireylere otel konforunda küçük yaşam birimleri sunacaklarını belirten yetkili, "Mikroloft projesinde: küçük metrekarelerde ferah yaşamlar ve ortak sosyal alanlar bulunuyor. Kişisel kullanım ve her türlü sosyal olanağı bulunan sürprizlerle dolu projenin yapımına ise 2017 yılında başlanacak ve 24 ayda teslim edilecek" dedi.


Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181